Σχετικά με εμάς

Σχετικά με εμάς

Η εμπειρία μας στην Οπτική Ταυτότητα σε συνδιασμό με το μεράκι για την δουλειά μας είναι η εγγύηση στο αποτέλεσμα του κάθε Project που αναλαμβάνουμε. 

Ξεκινώντας το 2012 επαγγελματικά πλεον, στήσαμε ένα καλλιτεχνικό εργαστήρι στον Κορυδαλλό Αττικής με σκοπό να παράγουμε ποιοτικές εργασίες προσφέροντας στον επαγγελματία το κάτι παραπάνω σε σχέση με ότι μέχρι τότε υπήρχε στην αγορά. Συμπεριλάβαμε τις γνώσεις μας στην οπτική ταυτότητα και γενικά το design και το διαμορφώσαμε έτσι ώστε να μην αλλοιώσουμε την δομή των εκυπωτικών εργασιών. Σιγά σιγά και με υπομονή καταφέραμε να παράγουμε ποιοτικές λύσεις σε χαμηλό κόστος και αυτό βέβαια οφείλεται και στις συνεργασίες μας όπου γρήγορα κατάλαβαν τι αναζητάμε και προσαρμόστηκαν στα δεδομένα μας.

Σήμερα μετά απο πολύ δρόμο, καλές συνεργασίες και δυσκολίες, συνεχίζουμε το έργο μας και δίνουμε στον επαγγελματία                ολοκληρωμένες λύσεις για την επιχείρησή του, σεβόμενοι πάντα την φιλοσοφία της κάθε εχιχείρησης.  Εντάσουμε στο δυναμικό μας Web Developers, 3D animators και Marketing Directors και φέρνουμε νέες υπηρεσίες όπως κατασκευή και διαχείρηση ιστοσελίδων, ehsop και social media της επιχείρησής σας. 

Στόχος μας είναι να εξελίχθούμε μέσα απο επιτυχημένες συνεργασίες και να δώσουμε έναν νέο αέρα στην Ελληνική αγορά.